YouTube voegt abonnees van YouTube en YouTube Gaming samen

Om het samenvoegingsproces van YouTube's services door te voeren, is YouTube begonnen met het samenvoegen van YouTube Gaming abonnees en de reguliere YouTube kanaal abonnees, waardoor het makkelijker wordt om gaming kanalen te bekijken ongeacht het platform waar je op kijkt.

Als je nu abonneert op een kanaal op YouTube dan zal je het abonnement ook zien op YouTube Gaming (en andersom), je kan abonneren op exact de zelfde manier. Vanaf nu kunnen YouTube Gaming kanalen ook worden weergegeven in de abonnee feed van YouTube, de berichtgeving zal per app echter nog wel blijven verschillen. Houd in de gaten dat de YouTube app standaard af en toe een melding zal sturen. Klik hier om meer te leren over de instellingen van meldingen.

Gebruikers zullen vanaf nu meldingen krijgen over deze verandering. Voor YouTube's officiele aankondiging zie deze pagina.