Waarom zie ik ''Learn More'' niet op YouTube?

Wanneer er geen ''Learn More'' knop verschijnt op YouTube en je bent al meer dan 5 dagen partner bij ons is het verstandig om een ticket aan te maken. Een ticket kan aangemaakt worden door te klikken op de volgende knop (zie afb.):

Als je op de knop hebt gedrukt om een ticket aan te maken wordt er gevraagd om in te loggen of een account aan te maken.

Voor meer informatie:

Let op: Dit account heeft niks te maken met je Freedom dashboard account. Probeer niet om in te loggen met dezelfde gegevens van de support en het dashboard, en gebruik voor beide niet dezelfde inloggegevens.