Wat is de Creator Studio? Hoe gebruik ik de Creator Studio?

De Creator Studio, ook wel bekend als het YouTube Dashboard, is een hub pagina die een kort overzicht weergeeft van jouw YouTube kanaal. Het helpt ook content creators om hun video’s te beheren op een pagina. Het laat alles zien van tips, analytische data en berichten direct van YouTube (inclusief de uitnodiging om Freedom! toe te treden).

De Creator studio is toegankelijk op elk apparaat, inclusief iOS en Android. Er is ook een speciale applicatie, ontwikkeld door Google. Via deze app heb je toegang tot de Creator Studio. Deze is beschikbaar voor de App Store (Apple) en Google Play (Android).