Video Fabriek - Wat is het en hoe kan ik het gebruiken?

Wat is Video Fabriek?

Video fabriek is een collectie met video animaties, design, overgangen die jij en de gehele Freedom familie kan gebruiken, gratis!

Hoe krijg ik toegang tot deze content?

Je hoeft enkel naar het Freedom dashboard te gaan en vervolgens op het ''GFX/VFX sets'' menu te drukken. Aan de onderkant zal je alle knoppen vinden om de content te downloaden.

Kan ik claims of strikes krijgen als ik deze content gebruik?

Nee, deze content is 100% beheerd door Freedom, dus je zal geen problemen ervaren.

Moet ik Quicktime hebben geinstalleerd om deze animaties te gebruiken?

Ja, je kan het gratis downloaden, installeren en gebruiken. Klik enkel op deze link om naar de officiele pagina te gaan.

Als ik Freedom verlaat, zal ik dan problemen krijgen met deze content?

Nee, je mag echter geen nieuwe video's uploaden met de content van Video Fabriek nadat je Freedom hebt verlaten.

Wil je meer informatie? Bekijk dan deze video hieronder:

Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, contacteer dan zeker even ons support team door te klikken op ''aanvraag indienen'' bovenaan deze pagina.