Heartbeat - updates en problemen

Heartbeat is een product dat constand in beweging is en regelmatig updates ontvangt voor bijvoorbeeld bugs en nieuwe functies. Daarom is het belangrijk dat je altijd de laatste versie hebt zodat je gebruik kan maken van deze nieuwe functies.

Updating Heartbeat

Alhoewel Chrome automatsich update, kan het zijn dat je tussen deze updates een nieuwe versie beschikbaar is, die enkele problemen voor jou kan oplossen.

Als je problemen ervaard met Heartbeat volg dan deze stappen:

1. Ga naar: chrome://extensions/
  2. Druk op "Developer Mode" rechtsboven.

3. Klik op "Update extentie nu"

Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd, maar je ervaard nogsteeds problemen, contacteerd dan de support door te klikken op ''verstuur een verzoek'' bovenaan de pagina, als je bent uitgelogd.