Sponsorships komen naar YouTube in 2017 - Schrijf je nu in voor de Beta

Sponsorships komen naar YouTube in 2017 - Schrijf je nu in voor de Beta

Zoals sommige van jullie misschien al weten, is YouTube momenteel bezig met een Channel Membership programma (eerder bekend als sponsoringen) voor YouTube Gaming. Dit programma laat de community maandelijkse betalingen verzenden naar hun favoriete creators. Gebruikers die sponsoren krijgen in de livechat een Sponsor badge.

Na het luisteren van de feedback van de YouTubers zal YouTube ook custom emojis voor sponsors invoeren in de chat. Klik hier om meer te weten te komen over hoe je een kanaal kan laten sponsoren.

Beta aanmelding

Als je zou willen meedoen aan de beta test, vul dan dit formulier in. Wieweet wordt jij wel gekozen.

Lancering

Aan dit programma wordt al een paar jaar gewerkt en een select aantal creators maakt hier al gebruik van sinds 2015. YouTube heeft aangekondigd dat het sponsor programma officieel gelanceerd wordt op YouTube Gaming ergens in 2017.

Vereisten

De verwachting is dat je de zelfde vereisten hebt als voor Super Chat (1.000 abonnees) en dat het voor de kanalen in de zelfde landen als Superchat beschikbaar wordt.