YouTube verbeterd het loskoppelproces voor affiliate kanalen

YouTube verbeterd het loskoppelproces voor affiliate kanalen

YouTube heeft het makkelijker gemaakt om los te koppelen van zijn of haar MCN (Multi Channel Network.)

Als je bent gepartnerd met een MCN en je wil dat het kanaal wordt losgekoppeld dan is dit wat je moet weten:

• Deze functie is alleen beschikbaar voor affiliate channels.
  • Als je er voor kiest om een loskoppelingsverzoek aan te vragen, dan kan een MCN dit verzoek niet weigeren, het kanaal wordt automatisch losgekoppeld na 30 dagen.
  • Controleer het contract dat je hebt getekend voordat je het loskoppelverzoek verstuurd om te zorgen dat je geen plichten meer hebt die je moet vervullen. Als je niet goed weet wat jouw plichten zijn, contacteer dan jouw MCN.

Als je beslist om los te koppelen van jouw MCN, volg dan enkel deze stappen:

1. Log in met jouw YouTube kanaal
  2. Ga naar de Creator Studio, selecteer het kanaal en ga naar status en functies
  3. Klik op de loskoppelen verzoeken
  4. Bevestig jouw verzoek

Voor meer informatie over deze YouTube functie, bekijk George's video hieronder

Of bekijk deze Nederlandse aankondigingsvideo:

Voor de officiele YouTube informatie, klik hier.

Als je een Freedom! partner bent en je wil loskoppelen van de Freedom! familie dan horen wij graag jouw feedback. Als je de support benaderd dan kunnen wij jou verder helpen met jouw verzoek. Om het support team te benaderen, kan je klikken op ''aanvraag indienen'' bovenaan de pagina, of klik hier. Ons team helpt jou graag met vragen of opmerkingen die je kan hebben.